torstai 25. marraskuuta 2010

this it it... !

Despues de digerir la idea de tener un propio blog por muchisimo tiempo, decidi por fin hacer el move mas importante (y muchas veces el mas dificil), empezar en hacer mi blog al vez de solo planear hacerlo... 

He tenido blog's de viajes antes, pero este va a ser mas como lifestyle, style, vida...algo-blog. Igual estoy pasando cada dia tiempo soñando y observando, demasiadas horas alfrente de mi laptop, ahora tendra una manera en reportar mis pensamientos. Sobre todos los pequeños y mas grandes cosas que me gustan y que me hacen sonreir... que sea algo para recordar. Igual se que con un diario privada no sabria a estar totalmente honesta ;) Internet esta ya lleno de blogs como este, pero espero que igual les puedo hacer a disfrutarlo! Para que me acompañen en el camino.. Vamos a ver como va todo :)

BIENVENIDOS <3

Mientras escribiendo la primera entrada estoy escuchando uno de mis discos favoritos del año: Yeasayer's Odd Blood cual es absolutamente perfecto para un dia de sol como este jueves Limeño :)


-----

Noniin. Leikki alkakoon! 

Blogeja olen vuosien varrella kirjoitellut useita, mutta toistaiseksi ne ovat olleet matkapainotteisia. Tätäkin kirjoittaessa olen kaukana kotoa, Perussa, mutta tarkoituksenani ei ole tehdä matkablogia vaan jotain minulle aivan uutta. Onko sitten syynä esim. se että kun koneen ääressä kuitenkin tulee päivät pyörittyä ja klikkailtua niin tässä on yksi tapa saada asiat talteen ja raportoitua. Mitkä asiat on päivän aikana saanut sen valon syttymään siihen pään päälle. Päiväkirjaakaan en kirjoita kun en kuitenkaan uskaltaisi olla rehellinen. Lifestyle, life, style.. - tjs. blogi. Idea omasta blogista on muhinut sisällä jo kauan, ja nyt kun olen entistä enemmän ahminut kotimaisia blogeja koti-ikävääni (niissä kun syödään lohta ja tanssitaan indie-elektron tahdissa acnen nilkkureissa) niin palo kirjoittamisen suhteen kasvoi kasvamistaan. Nyt siis suunnitelmat teoiksi, sehän aina on se vaikein askel. Netti on täynnä blogeja ja välillä tuntuu että esim. Helsingin desing kirppisten kävijöistä joka toinen on bloggaaja... erotunko joukosta mitenkään, en tiedä! Mutta tarkoituksena olisi ainakin itse pitää hauskaa blogeillessa. Jokatapauksessa, suurella sydämellä:

Wellcome on board!

...tätä ensimmäistä kirjoittaessani taustalla soi yksi vuoden ihanimmista rytmeistä eli Yeasayerin Odd Blood joka sopii täydellisesti tähän aurinkoiseen torstaihin Limassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti