keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

grün grün grün ist alles was ich hab




El verano si llego, esta haciendo casi 30 grados con un sol fuerte. Y a mi me encanta! Igual tuve tiempo a tomar unas fotos de mi casa. Son pocas detalles de la cama no mas, pero como se puede notar, por algun razon el verde ha sido el color que me ha atraido bastante. De repente es por el verano y sol que tengo ganas de tener colores mas vivos en la casa. Mi detalle favorito son los depestales de la cama que tambien pinte verdes. Tanto tiempo habia esperado en poder hacerlo... mi sueño seria una sofa blanca con bedales rojos. Aj! 

-----

Vihreä on ilmeisesti kauden väri. Voin tunnustaa etten samaista vihreää ole aikaisemmin kahminut kotiini lainkaan. Liekö se sitten tämä kevät/kesä - pirteys ja raikkaus. Sattumalta tässä vain kävi näin. Marimekon kaivokangaskin oli ostettu palalaarista varastoon vuosia sitten ja siitä tuli sitten tyynynpäällinen.

Suosikkina on kuitenkin maalaamani sängynjalat, joista olin jo ajat haaveillut. Tarkoituksena oli tehdä sänky ja muitakin näpertely ideoita oli takataskussa vaikka millä mitalla, mutta tämä oli hätäratkaisu tylsän runkopatjasängyn piristeeksi. Koko vihreyshän lähti tästä liikkeelle, Bauhausin värikartat osoittautuivat puutteellisiksi kirkkaiden värien suhteen ja vihreä voitti kisan. Samalla vihreällä maalasin myös eteisen naulakon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti