keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

vamos a la playa






Hoy empezo el verano oficialmente aqui en Finlandia. Increible que ya estamos en junio, el tiempo pasa tan rapido.. Aqui hace calor y por suerte mañana es feriado para poder disfrutar el verano y sol. Igual el calor me hace a extrañar Lima y las playas. Solo hace unos meses estuve tomando sol en la playa El Silencio (en coco beach - uno de mis favoritos) comiendo conchas tan ricas. He viajado mucho pero nada cambia mi opinion de eso que las playas mas lindas se encuentra en Lima! Y en Peru en general. Para las turistas Peru tendria que promover sus playas muco mas. Para hacer surfing y tomar sol la gente viaja siempre a Chile y a otros paises en America de Sur y a Peru vienen mayormente solo para ver la Amazonia, ruinas de los incas y las lineas de Nasca. Yo digo que viajen para disfrutar el Oceano Pasifico! Es unico.

-----

Kesä alkoi virallisesti tänään ja aurinkokin porottaa sen mukaisesti. Suomen kesä on ehdottomasti parasta mitä keksin, mutta kuumuus saa myös ikävöimään Liman rantoja. Liioittelematta voin sanoa että parhaat playat löytyy ehdottomasti Perusta! 

Peruun matkustetaan suurimmaksi osaksi vain viidakon, Machu Picchun ja Nascan viivojen innoittamina, mutta Perun pitkä rantaviiva ja rantakohteet eivät vielä ole päässeet suuren turistiyleisön tietoisuuteen. Surffareille Perusta löytyy parhaat aallot -Etelä-Amerikan pisimmät- sanovat ammattilaiset. Ja ei edes tarvitse mennä kauas Limasta, vaan koko Liman seutu on täynnä mitä kauniimpia rantoja. Suosituimmille rannoille on hyvä varata varjo ja tuolit etukäteen, ja silloin voi etelän lomien tapaan nauttia "pöytiintarjoilusta", syödä chevicheä, simpukoita ja juoda napat pinkeiksi ilman sen suurempia voimanponnistuksia. Suosiksi on noussut itselle El Silencion Coco Beach joka on noin 50km Limasta etelään. El Silenciolla on hienot aallot, jotka ei kuitenkaan kahmaise bikinejä mukanaan. Sieltä on kuvatkin napsittu pari kuukautta sitten.Trafiikki on viikonloppuisin melkoista, mutta motari avataan aamulla siten että kaikki kaistat kulkevat etelään ja iltapäivällä sitten kaupunkiin. Kätevää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti