tiistai 31. toukokuuta 2011

poco a poco...



Solamente he tenido un poco mas de un mes, pero igual siento que habria tenido que avanzar mas. Tengo muy poca paciencia esperando que poco a poco sea mas listo el decoracion. Pero aun falta un monton! Aun no tengo lamparas y el cable verde esta tirado ahi solito. Estoy pensando entre Norm 69 de Normann Copenhagen y 365+ Brasa de Ikea. Pero aun no se a decidir nada. Las sillas encontre por suerte con 10e en total en internet. No son exactamente los que queria pero perfectos por mientras. Como no tenia ni una silla en la casa, las primeras semanas fueron ya un poco dificiles. Con el decoracion tengo la misma idea que con la ropa. Se puede mesclar cualquier estilo si es que uno lo lleva con orgullo! Si no?! Para empezar la mesa con su pierna no quedan para nada.. y las sillas tampoco... pero a quien le importa! Poco a poco estoy avanzando y eso es lo mas importante!

-----

Kärsimättömyys, ajanpuute ja tiukka budjetti ovat viholliseni. Kalustaminen ja sisustaminen on toistaiseksi ollut tuskallisen hidasta. Onneksi tässä on vasta reilu kuukausi takana, joten en voi vielä soimata itseäni ihan kauheasti. Valaistus on kuitenkin vielä eniten rempallaan, toistaikseksi yksinäinen johto odottaa vielä unelmien lamppua. Harkinnassa ovat muun muassa Norm 69 johon ihastuin jo vuosia sitten. Hintakin on Normann Copenhagenilla kohdallaan. Toinen budjettiin sopiva halpisvaihtoehto olisi esimerkiksi Ikean 365+ Brasa joka on aika komea. Livenä en Brasaa tosin ole vielä nähnyt. Kallistun yhä Normin puolelle, ellei vakavasti otettavaa kilpailijaa tule vastaan. Asia on kuitenkin vielä mietinnässä.


Ja sitten kammotuksiin. Ruokakalustus sopii niin huonosti yhteen että se melkein miellyttää silmää. Täsmääkö sisustukseen sama luonnonlaki kuin pukeutumiseen, että eri tyylejä saa rauhassa miksata kunhan kokonaisuuden kantaa selkä suorana? Sisko on vuosia sitten ostanut kirppikseltä pihlaja-pöytälevyn josta puuttuu alkuperäinen suppilojalka. Suppilojalka on ollut haussa, mutta sopivaa ei ole vielä osunut kohdalle, ja toisaalta tämä mustaksi maalaamani ihmeellinen pöydänjalka on melko rumankaunis. Anttilan Flower-tuolit ostin itselleni hätäratkaisuna, kun koko satsi löyty kympillä Tori.fi:stä. Ihan oikeasti haluaisin pöydän ympärille nelijalkaiset Martelan Kilta-tuolit tai vaihtoehtoisesti perinteiset pinnatuolit, mutta sopivia ei ole vielä löytynyt. Muutama vuosi sitten Kööpenhaminassa asuessani päätin etten palaa Suomeen ennen kuin olen ostanut itselleni Jacobsenin muurahaiset. Yhdet huonokuntoiset sähkönsiniseksi maalatut meinasivatkin kerran tarttua kirppiksellä mukaan, mutta eivät sitten tarttuneetkaan. Harmitus kalvaa vähän vieläkin. Ehkä siksi nämä wannabe Jacobsen tuolit lähinnä vain ärsyttävät, vaikka yllätyksekseni ovatkin ihan mukavat istua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti