perjantai 12. elokuuta 2011

thursday's crisis


El sentimiento de "no tengo nada que ponerme" siempre tiene que ver con falta de sueño o estress en general.. por lo menos conmigo! Cuando es un buen dia no importa que me pongo - o bueno, si importa pero no encuentro tantos fallos de todo que tengo. Y creo que ayer fue asi porque estuve como dos horas sacando toda mi ropa y pensando que puedo ponerme este fin de semana.

Mi peluquera ayer me pregunto si ya habia comprado los novedades del otoño. Eso y el estress haciendo mi maleta para Flow me hizo a notar que NO estoy preparado para nada. Ayy que dificil es encontrar algo que sea para el calor del dia pero abriga por la noche. Me faltan chompas deliciosas.. asi como tiene Hanneli, jaja. Teniendo 27 años ya no puedo salir para pasar la fin de semana sin tener algo con que abrigarme - aunque sea por se acaso. Por eso todo fue una mescla ayer pensando y pensando, pero por fin todo esta bien. O por lo menos mi maletita esta llena. Y el emocion es grande porque ya en unas horas sale mi tren para Helsinki :)

Y sobre Hanneli - despues de consultar mi peluquero decidimos a no hacer el tinte asi.. La realidad es esa que 99 % del tiempo hago una cola en una u otra manera y el tinte no tendria mucho sentido al final.. Por algun razon el pelo "aburrido" natural y simple es ahora lo que mas me inspira - y asi quedamos, con el opcion mas facil!

-----

Eilen kampaaja kysäisi että joko olen ostanut syysuutuuksia vaatekaappiin. Silloin ja viimeistään illalla pakatessa Flow-viikonlopun kamoja laukkuun tajusin että kesävaatteita ois kyllä ihan riittämiin - mutta välikausivaatteet kuten muhkeat pehmeät neuleet loistavat poissaolollaan. Esimerkiksi edellisen postauksen neuleet Hannelin neuleet ois just passeleita. En ole varma mitä mun syysvaatteille on tapahtunut, mutta ehkä syynä on se että niitä vaatteita on aika paljon jäänyt Limaan ja olen entisiin lopen kyllästynyt.

Oikeastaan olen sitä mieltä että nämä ei mulla oo kaapissa mitään päällepantavaa-kriisit eivät niinkään heijastele todellisuutta sen vaatekaapin suhteen vaan syynä on ennemminkin väsymys tai yleinen stressitila. Hyvänä päivänä kun kaikki tuntuu istuvan just passelisti päälle eikä vikoja löydy samalla tavalla. Kaaos oli siis eilen illalla melkoinen mutta nyt alkaa taas täpinä kun tietää että parin tunnin päästä on jo aika hypätä junaan. Jess. Midlake here I come!

Niin ja Hannelin kampausta ei tullut. Ammattilaisen kanssa pohdinta on aina fiksua ja kun tiedän että 99 % päivistä hiukset on kiinni niin eihän tuo väri kuitenkaan koskaan ois oikeudenmukaisesti esillä. Mutta jostain syystä luonnollinen melkein tasapitkä tukka on juuri nyt se kaikkein inspiroivin vaihtoehto, olen siis erittäin tyytyväinen vaikka tukka onkin täsmälleen samanlainen kuin ala-asteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti